Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Velux Ventilatiefoam 5701 1 meter (Prijs per meter) Velux Ventilatiefoam 5701 1 meter (Prijs per meter)

Velux Ventilatiefoam 5701 1 meter (Prijs per meter)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: VELUX| Barcode: 5702322829578

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
GYZS.nl
GYZS.nl
Nu besteld, dinsdag in huis € 19.25 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Velux Ventilatiefoam 5701 1 meter| Afname Per: Meter| Merk: Velux | Korte beschrijving:
Het ventilatiefoam van Velux is te gebruiken bij het dakraam. Het kan zijn dat je dit foam bij een nieuw raam nodig hebt, maar ook bij een al wat ouder raam zou je deze opnieuw moeten plaatsen. Dit komt omdat het foam op de ventilatieklep uit kan drogen. Het foam is voorzien van een plaklaag en dit zorgt ervoor dat je deze dan makkelijk kunt gaan aanbrengen. Wil je het oude foam gaan vervangen dan kun je dit doen door de ventilatieklep van zijn slotplaat bediening los te maken. Het oude foam is dan verwijderd en het wordt dan aangeraden om hier een verfkrabber of een plamuurmes voor te gaan gebruiken.
Wil je het insectenfilter uit de bovenklep verwijderen dan kun je het dakvenster open tuimelen en deze in de schoonmaak stand vast gaan zetten. Bij de dakramen van Velux is daarbij het foam makkelijk te vervangen. Is het foam bij jouw dakraam ook uitgedroogd dan willen wij je aanraden om deze ook snel te gaan vervangen. Je merkt dat dit zeer makkelijk is om te doen en dat dit maar een klein klusje is.
Het bestellen van het ventilatiefoam
Het ventilatiefoam dat kun je makkelijk bestellen en dit doe je dan per meter. Bij het aantal zet je dan ook het aantal meters wat je nodig bent. Denk er wel om dat je het foam alleen per hele meters te bestellen is. Zoals je kunt zien is de prijs van het foam laag en kun je gebruik maken van een snelle levering. Kijk voor het bestellen ook even bij de beschikbaarheid. Je zal dan zien dat deze vaak op voorraad is en dat je die dan de volgende dag al geleverd gaat krijgen. Je kunt dan snel het foam gaan bevestigen en als deze eenmaal bevestigd is dan zal deze ook weer een lange tijd meegaan.

Eigenschappen

Draairichting Buiten
Producttaal Nederlands
Type raam Dakraam

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews